Despre noi

Prezentarea generală a companiei

În calitate de veteran și pionier al industriei IOT din 2011, ORVIBO se concentrează pe cercetare și dezvoltare, inovație tehnologică, fabricarea de dispozitive inteligente pentru casă și sisteme complete, inclusiv automatizarea locuințelor, economisirea energiei, controlul iluminatului, securitate la domiciliu, ventilație și încălzire, perdele și controlul accesului interior si controlul electrocasnicelor.

ORVIBO continuă să conducă tehnologia de vârf în crearea de produse simple, inteligente și elegante, care fac viața mai bună și ușoară clienților. Acesta este adevăratul sens al tehnologiei caselor inteligente în societatea modernă. Să pășim într-un mediu de viață mai inteligent pentru generații.

ORVIBO nu este doar un brand lider în industria IOT din Asia, ci și o companie lider care a câștigat toate premiile internaționale de design în industria caselor inteligente, cum ar fi iF, Red Dot, Golden Pin, Good Design, Ideal și German Industrial Design.
 
Sisteme Smart Home

Pe baza tehnologiei IOT, AI și cloud computing, facem aparate electrocasnice și dispozitive multiple conectate, pentru a construi sisteme inteligente de locuință cu supraveghere completă.

ORVIBO oferă soluții complete de automatizare a locuințelor pentru apartamente, vile, birouri și hoteluri, ceea ce permite realizarea a multor proiecte din întreaga lume.

Aplicația Orvibo Home

O aplicație IOT mai inteligentă, mai simplă și mai sigură.

Orvibo Home de la ORVIBO este o aplicație multifuncțională pentru a conecta iluminatul, securitatea și mai multe dispozitive din casa ta. Cu interacțiunea sa ușor de utilizat și comenzile simple, puteți monitoriza și gestiona cu ușurință tot ce este în casa dvs. Aceasta înseamnă că poate face mai multe acțiuni pentru dvs., iar dvs. vă puteți relaxa. ORVIBO s-a concentrat pe AI și tehnologia de control vocal, așa că am lansat platforma creativă HOME.AI în 2019.

Aplicația mobilă ORVIBO poate accepta mai multe limbi: chineză simplificată / tradițională, engleză, japoneză, franceză, germană, spaniolă, portugheză, coreeană, cehă și multe altele.